Stolarija

PVC STOLARIJA

U proizvodnji PVC stolarije koristimo profile nemačke kompanije „VEKA“, čiji smo ovlašteni partneri. Kompanija „VEKA“ je već dugi niz godina vodeći svetski proizvođač PVC profila za prozore i vrata. Poslovna snaga ove kompanije zasniva se na doslednom pridržavanju standarda kvaliteta, što je između ostalog i osnov poslovnog uspeha preduzeća „APC“.

Stolariju izradujemo od profila sa 5, 6 i 7 komora i dubinama ugradnje od 70mm do 90mm. Ojacanja unutar PVC profila su iskljucivo od pocinkovanog celika debljine 1.5mm. Okov za PVC stolariju je "MACO" (Austrija).

Ispitivanjem naših PVC prozora na Institutu za ispitivanje materijala u Beogradu (IMS), dobili smo zavidne rezultate u pogledu energetske efikasnosti. Naši prozori sa troslojnim nisko-emisionim staklima debljine 44mm, imaju koeficijent prolaza toplote Uw=0,79W/m2K. Prozori sa dvoslojnim nisko-emisionim staklima debljine 24mm, imaju koeficijent prolaza toplote Uw=1,03W/m2K.

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumsku stolariju izradujemo od profila grckog proizvodaca "ELVIAL" u sledecim varijantama:

  1. Profili sa termickim prekidom serije "ELVIAL 4600 Multilock" (za standardne prozore i vrata)
  2. Profili bez termickog prekida serije "ELVIAL 4500" i "ELVIAL 2000" (za standardne prozore i vrata)
  3. Profili sa termickim prekidom serije "ELVIAL 6500" i "ELVIAL 6700" (za klizne sisteme)
  4. Profili bez termickog prekida serije "ELVIAL 3100" (za klizne sisteme)

Stolariju od profila sa termičkim prekidom serije „ELVIAL 4600 - Multilock“, među prvima u Srbiji, počeli smo da izrađujemo još 2008.godine. Prozori i vrata izrađeni od ovih profila predstavljaju revoluciju u protiv-provalnim sistemima za šta su dobili i Sertifikat od strane IFT Instituta u Rozenhajmu. Dizajnirani su da se zaključavaju u do 21 tački i pokazali su odlične rezultate zaptivanja, zvučne i toplotne izolacije.

Ispitivanjem naših aluminijumskih prozora serije "ELVIAL 4600 Multilock" na Institutu za ispitivanje materijala u Beogradu (IMS), za prozor sa dvoslojnim nisko-emisionim staklom debljine 24mm, dobili smo koeficijent prolaza toplote Uw=1,36W/m2K

STAKLA

Pored standardnih duplih stakala u kombinaciji sa nisko-emisionim, stop-sol i ornament staklima u više boja i dezena, sve naše prozore i vrata ustakljujemo i troslojnim staklima kao i kaljenim, laminiranim i specijalnim zaštitnim staklima. Kod nisko-emisionih stakala se prostor izmedu stakala obavezno puni argonom.

PRATEĆI PROGRAM

Preduzeće „APC“, uz osnovni program prozora i vrata, svim svojim kupcima obezbeđuje i veliki izbor svih vrsta roletni, komarnika, venecijanera i zavesa.

Vrhunski kvalitet

Kratki rokovi izrade

Dugogodišnje iskustvo

Moderan dizajn